keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Gorjuss-tyttö istuu satiininauhalla

Lilaa välillä. Oikealla, ylhäällä oleva nauha on valkoista sametti, vaikka on kuvassa kovin samea. Siihen voisin ripustaa toivotuksen... Mun mielestä tämäkään kortti ei ole yhtenäinen paketti, hajaantuu hassusti.
Olen "ahkeroinut" korttien tekemisessä. Syy on, että täyshulluus on päällä! Viime yönä tein värityksiä ja sommitteluita kolmeen asti (on tulossa IHaniA???... joopa)... Ja herätys klo 7.15. Kurssipäivä oli työssäni tärkeästä asiasta. Mahtavan manuaaliaineiston sain onneksi mukaani. Melkein pysyin hereillä... ainakin silloin kun haaveilin paketista!!! Paperellan paketin sain haettua postista ja ihguja juttuja sainkin, eniten erilaisia kukkia, ettäs osasinkin tehdä kivan tilauksen??? Tässä kortissa ei ole vielä yhtään minulle tulleita "uutuuksia"!

Niin, tämä kortti on on... mene tiedä kuin mones lila yritys vaalea/tumma... ei lähde. Tykkään tehdä, on hauskan näköinen, ainakin jossakin vaiheessa, mutta sitten lopputulos kuvattuna... EI!

Käytän Nordean tiliä, kuten Paperellakin on, ja kahden pankkipäivän päästä vasta näkyi suoritus Paperellassa????! Törkeää...