tiistai 16. kesäkuuta 2009

ATC


Eilen, 15.6.2009 klo 21:30 HURAHDIN ATC-kortteiluun. En ollut aikaisemmin edes ajatellut/kuvitellut ryhtyväni moiseen. Ensinnäkin noin parin kuukauden ajan vasta oli ollut jonkinlainen mielikuva näistä korteista. Otin lisää selville netistä ja tein muutaman kortin. Mm. yhden neljän kortin sarjan nimeltään "kesä". Siitä sarjasta ovatkin nämä neljä ekaa kuvaa. On erilaista puuhaa taas. Kiiltokuvia on kertynyt ja lehdistä leikattuja kuvia. En ole osannut hyödyntää niitä kortteilussa, mutta näihin pikkukortteihin ne ovat onnen omiaan!
Nyt sitten vaihtelemaan näitä... ei aavistustakaan miten etenen, vai etenenkö mitenkään... Mutta kiva näitä on tehdä... rajoitteena vain kortin koko ja kortin taakse tarvittavat tiedot!
Kesälakit ovat vieläkin tekemättä näitten paperiaskartelujen vuoksi, mutta eipä hellelakeille ole ollut käyttökään juuri tällä pallon puoliskolla, ainakaan vielä tänä vuonna.


2 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

todella ihania atc-kortteja olet tehnytkin, tehdäänpäs joskus syksymmällä vaihtoja!? Pistetään aihe hautumaan!? Hyvää juhannusta;-))m

Piia kirjoitti...

Ja aivan ihania ATC-korttejakin!!! Sulla on ihan selvästi silmää tähänkin hommaan :)