sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Tikkurila 14.6.09Ensimmäisessä askartelutapaamisessa olin mukana. Hassu homma; tunnistin heti Graftican Annen, Taavan ja Riiviön. En muita! Ei siellä ollut esittelyä :<
Olin samassa pöydässä Katjan kanssa. Olin huonosti varustautunut matkaan matskujen, lähinnä papereiden, suhteen. Onneksi sain apuja, kiitos! Leimailin paljon ja ja hyvät pikkuostokset tein. Seuraavalla kerralla tiedän varustautua paremmin. Havaintoesitykset Annelta ja Taavalta olivat hyvin valaisevia. Eniten mua kiinnostaa niistä jatkossa tehdä paperipusseja ja pikkukasseja.
Kuvat ovat mitä sattuu, ihmisten selkiä ja muuta mukavaa... Joku kuva kuitenkin tuli räpsittyä!
Kiva, kun sain olla mukana!10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hyviä kuvia....minä olin toisessa tapaamisessani - olin Ylöjärvellä keväällä. Tänään lähdin ilman varusteita tarkoituksella, otin vain vihkon ja kameran, niin ja rahapussin tietty.... Aloittelijalle noissa tapaamisissa on niin paljon katsottavaa ja tutkittavaa, että ei malta käyttää aikaa itse askarteluun - sitä kun voi sitten tehdä kotona kokeillen niitä näkemiään ideoita:)

Maaret kirjoitti...

Voi harmi, ettei tosiaankaan mitään "nimenhuutoa" siellä pidetty, olin siis paikalla. Istuin Taavan, Riiviön ja Marikan takana seunustalla olevassa pöydässä. Mulla oli farkut ja valkoinen pellavatakki. Voitin sen pienen leimasimen arvonnassa, joko arvaat kuka olin? Minä en tosin tiedä, kuka sinä olit....

Anitta kirjoitti...

Oli kiva tapaaminen.
Minä olin siellä toisessa laidassa huonetta Maaretin ja Annelin kanssa samassa pöydässä.
Annelilla oli perhosenmuotoinen nimilappu. Pitääkin laittaa itsekin jokin nimilappu rintaan seuraavalla kerralla (tai selkään. :=)

Taava kirjoitti...

Täytyykin muistaa tuo esittely ensi kerralla eikä tosiaan ollut nimilapuista mitään puhetta... mullakin se olisi ollut valmiina ja tallessa.

Maaret kirjoitti...

Sen verran täytyy vielä kommentoida, että on tainnut Anitta nyt henkilöistä erehtyä; Itse en valitettavasti tutustunut ko. henkilöön, vaikka mielelläni olisin sen tehnyt. Jos nyt ihan kuvan musta haluat nähdä, niin Taavan blogissa on, kuvatekstissä tais lukea jotain mökkiläisestä ja mulla siis valkoinen pellavatakki ja rillit:)

Anitta kirjoitti...

Pöh minä. En tietystikään ollut Maaretin kanssa samassa pöydässä, jos olin toisella puolella salia. *nolo*.
Anneli ja Markehan (D-malli) ne siellä oli.

kirsi.maria@kotiposti.net kirjoitti...

Heipparallaa Pitsihame.

Naapuripöydän iso vaale haluaa esittäytyä olen Kiti. Ensikertalaisena myös paikalla ja erittäin kiitollinen kokemastani, jään innolla odottamaan uusia kohtaamisia. Tuli myös mieleeni, että olisi kiva perustaa vaikka jokin pieni /iso rinki ja tavata harvakseltaan ympäri vaikkapa Eteläista Suomea kerhotiloissa jne... Luulisi että tiloja saisi käyttöön tämmöiseen noin keski-ikäisten naisten yhteishyödylliseen vertaistoimintaan> kuulostiko fiksulta:)Miltä ajatus teistä kuulostaa? ja Olisiko tämmöiselle kysyntää?

Pitsihame kirjoitti...

Ei ole ihme jos nimet menee sekaisin askartelun huumassa ;D
Eli Marke, Anneli ja Anitta istuivat mun selän takana ja Kiti nuoren tytön kanssa oikealla minusta. Graftican sivuillakin on pari kuvaa sunnuntaisesta.

Kiti, hyvä idea perustaa rinki! Nyyttikesti-periaatteella ja voitais vaihdella tarvikkeitakin mahdollisesti. Olisin mukana!

Maaret kirjoitti...

Nyt siis tiedät kuka olen, mutta sinustakin olis kiva valokuva nähdä, että varmuuden henkilökuvastasi saisin:)

Maaret kirjoitti...

Selkes:):) Seuraavalla kerralla sit jutellaankin ihan livenä:)