maanantai 6. heinäkuuta 2009

Leilan haaste/Kalavale. ATC

Olen golfaaja. Kuvani onkin kuvan yläosassa. Eräs järvi (ei ole Nuutajärvi, ei), jonka rannalla on loistava golfrata, on siitä erikoinen paikka, että järvestä nousee ruohikolle lasimaisia suuren suuria kaloja. Niin, kun sitten etenen golfradalla, tulee eteen suuri, valtava rotko. Rotkoa ei heti huomaakaan, kun siniset kaunoiset kukkaset estävät näkyvyyden.

Mitäkö on rotkon pohjalla??? Siellähän on aivan toinen maa, toinen, täysin tuntematon maanosa. Siellä härät vaeltavat ja on ikäänkuin aavikkoa. On siellä valtava merikin ja tämän meren rannoilla asustaa erikoinen kala. Sen pinta on kuin villaa, hyvin miellyttävä käteen. Mutta on kuitenkin kalamaista ainetta, mielestäni hyvin erikoinen yhdistelmä, pidän hyvin paljon tästä "matskusta". Mutta eipä siinä kaikki, tämä kala on aina naurussa suin. Tällä lajilla on todella valkoiset, terveet ja suuret hampaat. Mikäs siinä on sitten naureskellessa. En usko kenenkään koskaan pyydystäneen tätä kalalajiketta. Tämä laji on enemminkin turistinähtävyys!


Ei ole vale!

Yleensä biletän harva se yö, kuten tämän kuvan yönäkin. Olen kuvassa tuolla sillalla (vaihteeksi tummakutrisena). Itse olen tehnyt verkko/katiska-yhdistelmän, jolla onnistun saamaan noin iloisen värisiä vonkaleita, silloin kun haluan. Sitä paitsi tätä kalarotua ei tarvitse lainkaan suomustaa. Kun nostan vonkaleen kuivalle maalle... samassa nahka ja suomut, sekä evät kuoriutuvat ja niin on kala heti valmis ruokapöytään. Voin loihtia ystävilleni kala-aterian tosta vain, syömme ja biletämme!!! Olen saanut kovasti kiitosta kala-aterioistani, ovat kuulemma vertaansa vailla! Tätä paikkaa en tosin ole kellekään kertonut - täytyyhän tytöllä olla salaisuuksia ;DD

3 kommenttia:

Manumiina kirjoitti...

Kyllä, näiden tarinoiden on pakko olla totta! kokemukseni mukaan todellisuus on monasti tarua ihmeellisempi. Lisää näitä!!!

Anne S. kirjoitti...

Hienoja kortteja ja upeita tarinoita! Tällä omalla hiustenvärilläni on lupa uskoa kaikki mitä kerrotaan ;)

Leila kirjoitti...

Nämä korttisi ovat kyllä niin hauskoja ja totta...uskonhan kun kerran sanotaan...
Kiitos osallistumisesta.