keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Pajan Art # 8, Rakkaus


Aiheena "Rakkaus" tässä neliökortissa. Rakkaus voi olla surun, toiveiden, pettymysten ja haavekuvien värittämä. Hankasin vähän tätä kuvaa, jotta olisi enempi epätodellinen ja ajan patinoima. Goottikuvio tms haluttiin olevan tässä Sailan ideoimassa haasteessa. Aihe inspiroi minua luomaan dramatiikkaa... lienenkö onnistunut???
Jälkeenpäin lisään: Ylempi kuva, aavekuva, on Keijukammarin tuotteita.

ATC-kortti ja aiheena "Rakkaus". Taustan väritin kahdella ruskealla musteella ja leimasin koukeron. Ruusut ovat kiiltokuvia ja suutelokuva Graftican valikoimista. Kuvaa "ruskensin" leimavärillä, mutta kun on huonolaatuinen kuva, ei näy sekään. "For you" vasemmassa yläkulmassa on kevytmetallia.

6 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Upeat rakkaus-aiheiset kortit! Ylemmässä olet hyvin tavoittanut dramaattisen vaikutelman.Tummien värien vastakohtana punaiset ruusut antavat miettimisen aihetta.
Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan.

Ritu kirjoitti...

Hienosti olet saanut hankaamalla kuvasta vanhan näköisen. Musta pitsi tuo dramatiikkaa tosi vaikuttavasti. Myös ATC on hieno.

Saila kirjoitti...

Hienoja ovat molemmat korttisi :) Musta pitsi ja mustat kukat tuovat korttiin dramatiikkaa... Kiitos kun osallistut haasteeseen!

Anne S. kirjoitti...

Hienoja ovat molemmat.Tykkään!

annifanni kirjoitti...

Todella hienoja. Tykkään mustasta pitsistä ja ruusut antavat kivan sävähteen kortteihisi.
Rakkautta ....

Anonyymi kirjoitti...

Ompas ihania! Oletko ehtinyt aurinkoon ollenkaan?
Sanna