tiistai 13. lokakuuta 2009

Sarah Kay:ta


Olen leimannut tämän Taavan leimasimella, ollessani hänen kurssillaan. Taustapaperit jätin tällä kertaa melkein koristelematta, kuva on jo monivärinen ja näyttävä. Teksti on tulostettu.

6 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Hienoa ja vautsi mikä timanttireuna, täällä paistaa aurinko, aamulla oli maa valkoinen,-))m

Maaret kirjoitti...

Todella ihanainen kokonaisuus ja minäkin tykkään timanttireunasta ja muistakin valituista materiaaleista. Itsellänikin toi leimasin, mutta en ole edes kuvaakaan vielä värittänyt, mun mielestä on tosi haastava sellainen, sinä tosin olet onnistunut hienosti.

marke kirjoitti...

Tykkään tästä kovasti.... Onko sinulla myös tuo Cuttis - silläkö olet nuo kuvioreunaiset pohjat leikannut? ...minä mietin koko ajan, että pitäisi se ostaa tai sitten se toinen vastaava.....

Pitsihame kirjoitti...

Mulla ei ole cuttista. Olen tilannut Sirpaliinalta (Sirpaliinan askartelut) noita pikkutaustoja kohokuvioituna ja ilman. Olen myös tilaisuuden tullen itse käyttänyt cuttista, kun siihen on tarjoutunut mahdollisuus. Tilanpuutteen vuoksi en huoli mitään laitteita lisää.

Pitsihame kirjoitti...

Kiitos kannustavista kommenteista, arvostan niitä!
Maaret, tässäkin värityksessä on monta virhettä, huomaat kyllä ;)) Just nämä pienen pienet piiperrykset ovat vaikeita väritettäviä, jos mieli onnistua edes kohtuullisesti. Mulla värittäminen vaatii harjoitusta ja harjoitusta!

SannaS kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Ihana leimakuva kauniisti väritettynä. =)