sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Kortti äidille

Tätä leimakuvaa en ole kertaakaan aikaisemmin käyttänyt korttiin, kylläkin kirjekuoriin ilman väritystä. Leimasin on Inkadinkadon. Väritin vesiväreillä ja terästin värejä Perfect Pearls:n värillä Gold. Käytin korttipohjan ja akvarellipaperin välissä luonnonvalkoista 150g/m2 Marinoitua paperia. Tätä oli Anttilassa tarjouksessa tässä talvemmalla, on ollut tämäkin paperi unohduksissa.
Jälkikirjoitus:
Ja tuo välipaperi ei ole marinoitu öljyseoksessa eikä missään, vaan se on MARTIOITUA paperia. Näitä "kivoja" löytyy mun postauksista usein... saa huomauttaa :))

4 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Tyylikäs kortti hyvissä väreissä. Kiinnitin erityisesti huomioni kukkien keskustoissa oleviin timantteihin, se on kiva lisä, samoin Perfect Pearlsin tuoma kiilto, joka ei kuvissa kunnolla näy, mutta osaan kyllä kuvitella, kuinka kauniilta se livenä näyttää:) Tällaisen kortin voi ihan kenelle äidille vaan ojentaa ja varmasti on saaja iloinen:)

tia kirjoitti...

Kaunis kortti, rauhalliset värit, sopii hyvin kulmiin nuo kukkatertut.

Hilkka kirjoitti...

Ihana väritys näissä kukkasissa kun näyttävät ihan aidoilta:))Upea lopputulos:))

Mervi kirjoitti...

Upea kortti äidille, hieno leimasin, olisiko tuo malvan kukka! Onko paperi marinoitu vai marmoroitu, ootko vielä matkasta sekaisin, mulla vatkaa vielä kädet laukkujen raahaamisesta mukulakivillä,-))m