torstai 6. toukokuuta 2010

Kortti valmistuneelle

Osallistun tällä kortilla Arkkikaupan toukokuun haasteeseen, jossa aiheena on pitsi.
Tuo ruusukuvio taustoilla on taustaleimasimestani ja kangaspitsiä on kukkalaitteessa vähän, sekä keskiosassa. Kiitos Annelle haasteesta. Aihekin on tottakai mieleinen ;))

Kortti on tilaustyö ja nyt kävi näin, että asiakas ei ollut ollenkaan tyytyväinen tekemääni. Tarjolla ei ollut juuri muutakaan sopivaa ammattiinsa valmistuneelle tytölle, joten hän tyytyi tähän, oli tänään jäämässä lomalle. Asiakkaan mielestä kortti on
"aivan liian vanhanaikainen nuorelle tytölle". Tämä oli syynä reaktioon. Sain mielestäni vapaat kädet kortin toteuttamiseen, en osannut tulkita.

Ei tässä nyt ole isosta asiasta kysymys, mutta kertokaa kiltit, mitä mieltä olette reaktiosta ja nimenomaan, eikö nuoret tykkää vintagesta. En itse osaa yleistää nuorten/vanhojen/keski-ikäisten makua!!!  Ja suorat sanat, please!
Olen tehnyt tilauksesta yhtä sun toista ja joskus käy niin, ettei asiakas olekaan ollut ihan täysin  tyytyväinen. Mulle vain jäi nyt tästä pettynyt tunne.
Makuja on monia ja mulla se on mitä omituisin :D
.

9 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

OHHOH, olipas kommentti!? No, onneksi on makuja monia, mutta minä tykkään ihan kaikesta vanhanaikaisesta, kuluneesta, ruosteisesta jne..Mielestäni vintagetyyliset jutut sopivat jokaiseen juhlaan ja onnitteluun.Siis, tämä kortti on aivan ihana, ihana kuva upeissa kehyksissä ja ompeleitakin vielä wau! Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!

SannaS kirjoitti...

no onpa ihme otus kun tuommoisia latelee huiman kauniista kortista!! Makuja on yhtä monta kun on kortin katsojaakin ja veikkaan kyllä että saaja pitää kortista, on tosi tyylikäs!! Toiset tykkää, toiset ei...jos itse olit tyytyväinen tulokseen niin siitä voit olla hyvillä mielin. Ja jos et ollut tilaukseen ohjeistusta saanut niin sitten on tilaajan moka, kun ei muka saa sitä mitä haluaa..ja pöh sanon minä. ei kannata sinun olla pettynyt olleskaan, tosi ihana kokonaisuus josta saa olla ylpeä!! =)

Hilkka kirjoitti...

Ai jai...jopas jotakin! Makuja on joka lähtöön näköjään.Jos haluaa tietynlaisen niin sehän pitää ilmaista.Luulenpa kuitenkin että saaja pitää tästä kovastikin:))Siis aivan mahtavan upea kortti kerrassaan:))Ei sinun kannata pahoittaa mieltäsi:))

Mervi kirjoitti...

Aivan kuten ed. Minusta tämä on yksi parhaistasi ja todella kaunis! Upeaa työtä ja älä ota tuota kritiikkiä itseesi pettymyksenä, sinä olet onnistunut, just tilaajan vika jollei ole tarkemmin selvittänyt mitä haluaa! Kysyin mielipidettä 15v. tyttäreltäni ja hän ei osannut sanoa pitääkö vai ei, lyhyt kommentti oli vain neutraali!!!
Mutta hieno se on kaikkine yksityiskohtineen;-))m

Katjuska kirjoitti...

Kurjaa varmasti sinulle, kun tilaaja ei ollutkaan tyytyväinen :(
Mutta minusta oli tilaajan virhe kun ei antanut tarkempia toiveita.

Kortti on todella upea ja todella ajaton!

Debby kirjoitti...

What an absolutely gorgeous piece.
Debby

Apris kirjoitti...

Wau, todella upea kortti. Kauniit värit, ihastuttava kuva ja mielettömän upeat koritukset. Miellyttää ainakin 40+ silmää :)

bigM kirjoitti...

juu, ei kannata olla murheellinen;)
tämähän on mitä kaunein kortti. ihmiset vaan ovat sellaisia - valitettavasti:(
tietävät hyvin tekijän tyylin ja sitten käy tuolleen, se on tosi ikävää, mutta kyllä se vika on tilaajassa. kyllä nuoret tykkää vintagesta ihan kybällä.
minullekin on käynyt ihan samalleen, kuin myös joskus joku on tilannut monta korttia ja jättänyt sitten kokonaan hakematta ne ja ihan mitään ilmoittamatta. vaan eipä huolta, aina ovat kaupaksi menneet ilman mitään valituksia ja kehujen kera....
kaikkea hyvää ja lämmintä, pitkää viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Try to make one particular posture as natural as feasible.
The process works the same as a photography class minus the
darkroom setting. Most online classes also real live instructors
that you can contact to answer your questions and clarify anything that you don.

Also visit my web blog :: the photographic institute