keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Surukortti


Kortti on adressikokoa, eli taitettuna A4. Pohjaan käytin harmaata käsin valmistettua kartonkia. Valkoiset ovat helmiäispaperia. Kukkakuviot embossasin hopean värisellä jauheella ja tekstien alla olevat kartongit ovat hopean värisiä. Tekstit tulostin ja sisälehdelle kirjoitin käsin henkilökohtaisen viestin, jonka peitin kuvauksen ajaksi. Lisäksi tähän simppeliin korttiin kuuluu kapea hopean värinen nauha/naru. Unohdin laittaa sen ennen kuvausta eilen illalla ja keinovalossa kuvaus ei  olisi onnistunut lainkaan kiillon vuoksi. 
Posti on lähtenyt tänään kuljettamaan tekelettäni vainajan omaisille. 

3 kommenttia:

tia kirjoitti...

Surukorttia on joskus vaikea tehdä, ainakin minä koen niin, muutaman olen tehnyt ja se sisäteksti on se vaikein osa. Kauniin kortin olet tehnyt.

Kiti kirjoitti...

Olet onnistunut tässä haasteessa hienosti. Adressi on arvokas ja huomaavainen. Ja kiitos kun kerroit materiaaleista & työvaiheista noin selvästi.
Multa ei ole vielä kukaan tilannut osanottoadressia, mutta ajatelin tehdä sellaisen lähiaikoina ns. paineettomana, koska paineen alla siitä ei varmasti tulisi mitään. Saanko käyttää adressiasi vinkkinä?

Pitsihame kirjoitti...

Sain eilen illalla sanallista kommenttia mm. kortistani, vainajan vaimolta, ystävältäni.
Mirja mieleen oli kovasti tämä kortti. Hautajaiset ja muistotilaisuus ovat nyt ohitettu ja kirjaimellisesti Matti on siitynyt iäisyyteen!