maanantai 29. marraskuuta 2010

Messut Messukeskuksessa


Ylinnä on alpakkalammas ja sitten muita kamalan ihania eläimiä, toiseksi alin suomenhevosia ja ihan alin Heini ja Maiju Heinikan kaupassa, ihania ladyja nämä!
Ostelin jälleen kiitettävästi, sellaistakin, mitä ei ollenkaan pitänyt ostaa, mutta askartelutarvikeet olivat just niitä mitä olin vailla. Sinellistä ihania leimasimia, Heinikasta Cuttiksen taskuja mm. jne.
Kivat messut olivat jälleen. Käsityöpuolella pyörin enimmäkseen, kunnolla katselin ja haistelin eläinpuolen ja muut osastot eivät kiinnostaneetkaan!

3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Oli kiva taas nähdä ja keskustella kahvikupin ääressä. Mitäköhän elukoita me kaksi siinä alimmaisessa kuvassa ollaan, jotain kovaäänisiä askartelutarvikenoutajia varmaan ;)

Sirpa kirjoitti...

Hei!
Olit Taavan luona yhtäaikaa;) Kun lähit pois Taava kysy multa - tunsinko? No en kyllä tuntenu! Arvelin kyllä että jonku blogin takaa olet:) Jotenkin oli vähän tuttua, mutta eipä ton sun kuvan perusteella tunnistanu;)
Mukavia, hiljasia naisia nuo tuossa alakuvassa;D

Hilkka kirjoitti...

Outsi miten ihania alpakoita ja tosi söötit nuo kaksi isoa härkäpurria vai olisko jotain emolehmiä--mut söpöjä! Alimmaisista nyt puhumattakaan, aina niin iloiset ladyt:):)